Voor exporteurs buiten Europa

Breda, vlakbij grote havens als Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen

helmer logistiek centrum voor de wereld

Uw logistiek partner in Europa

Dankzij de strategische ligging van Helmer profiteert u van vele voordelen. Nederland is natuurlijk van oudsher al sterk in logistiek. De Rotterdamse haven is het grootste invoerpunt voor heel Europa. Daarnaast zijn voor de import en export van groente en fruit de havens van Vlissingen en Antwerpen heel erg belangrijk. Breda ligt op nog geen uur rijden van de Rotterdamse, Vlissingse en Antwerpse haven.

Containers lossen op locatie

Helmer heeft het felbegeerde AEO-certificaat, in de volksmond ook wel douanelocatie genoemd. Dit betekend dat u uw containers direct bij ons kunt lossen. Ook regelen wij alle documenten voor u, zodat u tijd over heeft voor andere zaken.

 

Lever heel West-Europa binnen een dag

Frankrijk, Duitsland en Engeland binnen 24 uur!

De strategische ligging in het zuiden van Nederland zorgt ervoor dat u uw klanten nu binnen 24 uur kunt leveren. Door het JIT (Just in time) principe vragen de supermarkten om iedere dag een kleine levering in plaats van grotere partijen. Om direct te kunnen werken met de Europese supermarkten heeft u dus een partner nodig waar u op kunt vertrouwen.

Lees meer over opslag, orderpicken,en overslag.

Wilt u graag flexibel kunnen leveren aan uw klanten?

Voor prijzen en informatie neemt u contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of u belt naar kantoor + 31 (0) 76 530 20 20.

Go to top