Voor importeurs uit Oost-Europa

Crossdocking of overslaghelmer logistiek centrum voor europa

U kent als importerende partij steeds beter de weg in heel Europa. Om in al uw behoeften te voorzien koopt u bij verschillende klanten in verschillende landen. Nederland is centraal gelegen en is logistiek heel belangrijk in Europa. Voor uw Spaanse leveranciers is het makkelijk om een transporteur te vinden die vanuit Nederland weer een vracht naar Spanje terug te nemen. Dit scheelt in de logistieke kosten. Bij Helmer in Breda verzamelen
wij al uw orders zodat u vanuit Nederland kunt vertrekken met een volle of halfvolle auto
richting Oost-Europa.

Goede controle

Iedere order die u via ons verzameld wordt nageteld en gecheckt. Zo kunnen fouten al vroeg aan u gemeld worden. Zo houdt u de controle en overzicht over uw bestellingen. 

Wilt u graag een onafhankelijk keuringsrapport?

Laat het ons weten en wij zorgen voor een uitgebreid rapport zodat u zeker bent van de kwaliteit.

Tijdelijk koelen voor optimaal kwaliteitsbehoud

Natuurlijk komen niet al uw producten tegelijk binnen. Voor zachtfruit en sla is het belangrijk dat die continu gekoeld worden. Helmer heeft daarom verschillende transportcellen waar uw kwetsbare producten tijdelijk extra gekoeld worden. Naast de temperatuur is ook de luchtvochtigheid zeer belangrijk voor behoud van het gewicht. Daarom hebben wij overal systemen hangen die de luchtvochtigheid op het ideale niveau houden voor uw groenten en fruit.

Lees meer over opslag, orderpicken,en overslag.

Wilt u graag flexibel kunnen leveren aan uw klanten?

Voor prijzen en informatie neemt u contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of u belt naar kantoor + 31 (0) 76 530 20 20.

Go to top