Warehousing

Opslag

DSC 0185
Voor uw opslag bent u aan het juiste adres. Dankzij het goede voorraadsysteem van Helmer levert u uw orders op palletniveau uit. Dit betekent zekerheid, extra belangrijk als u vanuit een ander continent handel drijft met Europa.
 
De kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk. Wij zijn uw ogen op de vloer. Door een strenge kwaliteitsbewaking, weet u zeker dat uw klanten een product van topkwaliteit krijgen.
Ook als de kwaliteit van een partij achteruit begint te lopen trekken wij voor u aan de bel.
Dit betekent minder bederf en dus minder uitval.
 
 

Crossdocking

Overslag is voor veel partijen ideaal om orders te kunnen bundelen tot een volle, of halfvolle auto. Helmer ondersteunt u hierbij door een overslagplaats te bieden voor uw producten, zodat meerdere pallets samengevoegd worden tot een hele of halve auto. Zo bespaart u geld en tijd.
 
Breda strategische verzamelplaats richting Oost-Europa.
Door de strategische ligging in het hart van de Benelux is Helmer de ideale partner om uw orders te verzamelen. Breda ligt precies in het centrum van de Benelux. Ook ligt Breda precies in het midden van grote havens als Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen. Maak dus gebruik van de strategische ligging en bespaar op die manier op uw logistieke kosten.
 
 

Orderpicking

Als exporteur van verschillende producten wilt u ook samengestelde pallets kunnen verkopen. Uw klanten willen weinig voorraad houden, daarom leveren wij uw klanten vanuit Breda dagelijks verse producten.
 
 

Een halve pallet of een samengestelde pallet?
Geen probleem, Helmer zorgt er voor dat uw order klopt en op tijd klaar staat.

Nieuwsgierig naar onze tarieven? 
Voor prijzen en informatie neemt u contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u belt naar kantoor + 31 (0) 76 530 20 20.

 

Go to top