Geconditioneerde opslag

Bij Helmer in Breda heeft u de beschikking over meer dan 10.000 m┬▓ opslag. Dat maakt ons de ideale partner voor grote en kleine partijen. Of u nu 1 of 40 containers gekoeld wilt hebben, wij helpen u graag.  Kwaliteit is belangrijk en daarom zijn wij HACCP en BRC gecertificeerd.

DSC 0079

Bij Helmer klopt het

Helmer bestaat al sinds 1968 en is als familiebedrijf opgericht. Dankzij  investeringen in de nieuwste technologie├źn  profiteert u van professionaliteit en kwaliteit. De meeste medewerkers werken al meer dan 10 jaar bij Helmer. Deze ervaring en binding met het bedrijf zorgt ervoor dat wij met uw voorraad en producten omgaan alsof het van ons is.

Wat betekent dit voor u?

  • Altijd kloppende voorraad
  • Voorraadadministratie op palletniveau
  • First in first out
  • Kwaliteitsbewaking

First in first out (FIFO)

Dit is voor iedereen in de AGF belangrijk omdat er met verse producten wordt gewerkt. Door ons slimme systeem weten wij altijd welke pallet wanneer is binnengekomen.

Meerdere leveringen?

Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de producten die als eerste binnen zijn gekomen ook als eerste weer weggaan. Zo worden afkeuringen bij uw klant tot een minimum beperkt en bespaart u op de kosten.

Kwaliteitsbewaking

Natuurlijk is het voor u belangrijk dat uw producten door een onafhankelijke partij gekeurd kunnen worden.
Een rapport van de kwaliteit van uw producten? Wij kunnen afspraken maken met een onafhankelijke keuringsdienst. Zo weet u zeker dat er altijd een goed rapport gemaakt wordt van de kwaliteit van uw producten. Zo houdt u controle.

Voor prijzen en informatie neemt u contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u belt naar kantoor + 31 (0) 76 530 20 20.

Go to top