Orderpicken

Orders verzamelen is  een taak die nauwkeurig moet verlopen. Een slimme en efficiënte magazijninrichting is heel belangrijk om zo voordelig mogelijk uw orders klaar te zetten. Dankzij een slim systeem en een logische indeling verzamelen wij uw orders efficiënt en foutloos.

DSC 0136

Efficiënt

Of u nu een groot of een klein assortiment heeft, orderpicken begint bij de organisatie en de structuur. Een logische indeling zorgt voor een efficiënte en foutloze afhandeling van uw orders. Ook als de orders heel specifiek worden kunt u rekenen op de expertise van Helmer. Dankzij onze efficiëntie bespaart u kosten op uw orderafhandeling.

Kwaliteit bij het orderpicken

In de AGF zijn er verschillende producten die wel en niet gecombineerd kunnen worden. Onze ervaren medewerkers kennen de DO’s en vooral de DONT’s. Zo wordt er niet alleen gekeken naar een pallet goed opstapelen, maar ook de combinatie van producten die op de pallet komen te staan. Zo weet u zeker dat uw producten goed aankomen bij uw klanten.

Interesse?

Voor prijzen en informatie neemt u contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of u belt naar kantoor + 31 (0) 76 530 20 20.

Go to top